Das Kochen in der Bordküche braucht noch ein wenig Übung und Umstellung. Insbesondere der doch sehr beschränkte Platz macht die Handgriffe nicht ganz einfach.
Aber ich verbringe gerne und viel Zeit in meiner ca. 1 m2 kleinen Küche. Deswegen habe ich entschieden, euch ab und zu teilhaben zu lassen, wenn ein Menü uns besonders gut geschmeckt hat 😊
E voilà
Malu’s Linse- Eitopf, indisch aghuuchet
Zutate für zwe Persone
(cha guet ustuuschet wärde, je nach däm was im Frigor no ume isch)
1 Bluemchöli
1 Zibele (wes nach Remo geit, dörfes o zwe sy)
2 Chnoblech
1 Löffu Curry
100 gr. Linse
1 Büchse ghacketi Tomate
Tomatepüree
je e Gutsch Essig und Limettesaft
es Löffeli Honig
Gwürz nach dim Gusto- bi mir isch es Oswaldboullion
Bluemchöli verhoue und mit eme Sprutz Öu paar Minute brätle. We er chlei Farb agnoh het d Zibele u dr Chnoblech derzue tue und o die chlei dünste. Am Schluss no dr Curry und z Püree mitdünste und mit de ghackete Tomate ablösche. Vilech bruchts no e Schluck Wasser und bi mir noch chlei Bouillon und Pfäffer.
D Linse derzue tue u das Ganze chlei la choche. Churz bevor d Linse ling sy no je e Schuss Essig und Limettesaft derzue tue.
Zum Serviere no e Löffu suuri Nidle (oder Joghurt geit o) druf tue und wärs gärn het o no chlei ghackete Koriander.
Viu Spass bim Nachechoche und e Guete!
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Gaby (Montag, 06 Mai 2024 12:13)
Mmmmm tönt fein. Das chame sicher ou ihre grössere Kuchi choche.........?????:)
Jakob Fränzi (ds Fränzi vom Pesche) (Montag, 06 Mai 2024 12:36)
So fein, ig choche das grad nache �
Jeannine (Montag, 06 Mai 2024 18:20)
Tönt lecker, was füregi Linse hesch gnoh?
�